Ja, ik wil de digitale versie van het magazine ontvangen!

Een uniek magazine

In het Solidaridad BitterSweet kookmagazine nemen we je mee op reis. De hoofdingrediënten van deze heerlijke toetjes komen namelijk allemaal uit tropische gebieden: banaan, ananas, chocolade, koffie en thee. We spraken met boeren die deze ingrediënten verbouwen én geven je shoptips voor eerlijke producten. Want dan smaakt alles natuurlijk nog veel lekkerder!

Bittere verhalen

Op 7 november opende het pop-up BitterSweet toetjesrestaurant. Hier kregen gasten een bijzonder 4-gangen desserts only menu en werd er aandacht gevraagd voor de makers van de ingrediënten. Want hoewel we dagelijks de producten van deze boeren eten of drinken, is er weinig oog voor hun ervaringen. En dat moet veranderen! De boeren hebben namelijk te maken met grote problemen zoals uitbuiting en klimaatverandering.

De toetjes uit het restaurant komen terug in het magazine. Benieuwd hoe het was? Bekijk de terugblik hier!